Recepty

Recept

Nasledujúci recept bude na báze rybích múčok, ale bude obohatený o ďalšie dôležité prísady, ktoré zatraktívňujú boilies a tým zaručujú väčšiu šancu chytiť trofejného kapra. Má dôležitú funkciu pri vôni, ale aj pri chuti boilies. Pre kapra nie je dôležitá len vôňa, ale aj chuť boilies. Na toto mnoho rybárov zabúda.

Recept č. 1

• 150 g rybia múčka 72%
• 150 g sardinková múčka
• 100 g glutén
• 100 g vtáčí zob
• 200 g sójová múčka (odtučnená)
• 100 g pšeničná múka
• 50 g pšeničné klíčky
• 25 h pivovarské kvasnice
• 10 g betain
• sladidlo/morská soľ

[ap_divider color=“#CCCCCC“ style=“solid“ thickness=“1px“ width=“100%“ mar_top=“20px“ mar_bot=“20px“]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

X